Виктор Калев обмисля да премине под шапката на успешната „Дрийм

...
 Виктор Калев обмисля да премине под шапката на успешната „Дрийм
Коментари Харесай

Уреди Се! Виктор Калев Става Ортак На Любо Нейков

 Виктор Калев обмисля да премине под шапката на сполучливата „Дрийм тийм“ компания на Евтим Милошев и Любо Нейков. Идеята му се оформила, откакто се върнал от турне в чужбина с моноспектакъла си „Грамофонът“.

„Много е мъчно за самичък човек да си урежда всичко“, споделил Виктор, който с изключение на в личен театър понякога взе участие и в плановете на Маги Халваджиян.

Обратът обаче пристигнал след предложение да взе участие във филм през есента, продуциран от „Дрийм тийм“, на което артистът не могъл да откаже. „Винаги съм си мечтал да играя в киното, само че до момента непрекъснато съм се разминавал с всякакви планове. Участвах за малко в „Полицаите от края на града“, само че не съм от непрекъснатите актьори“, споделил Калев с екипа на Милошев и Нейков.

Засега предлагането на „Дрийм тийм“ е за фотоси за филм, само че от октомври ще се реши и дали артистът ще се причисли към екипа на „Комиците“, или ще влезе под шапката на компанията с моноспектакъла си „Грамофонът“.

От години Любо и Калев са положителни другари. Сприятеляват се на снимачната площадка на „Коледата е възможна“ през 2001 година и повече не се разделят. Нейков е и в основата на „развода“ на Калев с „Каналето“ и прекосяването му в редиците на Дългия. След като самият Любо напуща „Шоуто на Слави“, а и до ден-днешен, приятелят му го убеждава да се причисли към всеки от общите му продуцентски планове с Евтим Милошев.

Доскоро обаче Виктор постоянно е бил внимателен и мъчно взима съдбоносни решения. Още през 2004 година, когато понижиха бюджета и екранното време на „Каналето“, Калев отново се колеба дали да напусне приятелите си и от преданост води дълги договаряния с Камен Воденичаров.

Иначе Калев и Нейков са съседи в центъра на София и непрестанно са дружно. Живеят през няколко входа, а Виктор непрекъснато си играе с дъщерята на Любо – Ана, като от време на време към тях се причислява и племенницата на Калев – Вяра, която му гостува от Златоград най-малко един път в месеца.

Виктор Калев е един от най-талантливите ни комици. Той има хиляди превъплъщения зад тила си. Най-добрите от тях са в облиците на Цецка Цачева, президента Росен Плевнелиев, футболиста Благо Георгиев, президента Петър Стоянов, премиера Симеон Сакскобургготски, певиците Лили Иванова и Силвия Кацарова и доста други.

Преди година даже американското сп. „Форбс“ подреди Калев до най-хубавите артисти в Европа и го показва като най-многопластов и друг в превъплъщенията си на сцената, написа „България днес“.

Виктор Калев се страхувал да не почине като татко си, който отказал да се оперира и се случило най-лошото, разясняват околните до артиста. Нещастието с татко му се случило преди година, само че то траяло да се отразява на душeвността на артиста. Затова най-малко два пъти в месеца той давал кръв и се преглеждал на ехограф дали е здрав, споделят сътрудниците му от шоуто. Калев даже стана лице на акция против рак на простатата, в която приканва всички мъже след 30 години постоянно да се преглеждат.

За персоналния живот на Виктор Калев не се знае съвсем нищо, като се изключи че огромната му обич до момента е композиторката Дари. С нея той се раздели след дългогодишно общуване без брак. Тя даже му бе подарила пръстен, който той дълго носи на синджир на врата си. Сега обаче девойката е в чужбина, където работи. Преди Дари Виктор имаше сериозна връзка с пиарката Яна, с която обаче също остават другари. „Вече съм решил, като си избера момиче, да се бракосъчетавам за него, а не да очаквам. Вече няма време за това“, смее се Виктор.

Освен на благия му темперамент бъдещата му половинка ще се радва и на несъмнено финансово положение. За разлика от сътрудниците си Калев не води разхитителен начин на живот, не пръска пари по танцьорки и моделки, а влага всичко изкарано в жилища, които дава чартърен.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР